LIDT OM CARA & EN GOD KAMPAGNE

LEO FALL + EN KONKURRENCE

Coat: Bonaparte (HERE) Knit: COS (HERE) Jeans: Weekday Bag: Bonaparte (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Som I måske husker, har jeg et samarbejde med Bon’A Parte i løbet af hele efterårssæsonen. Tilbage i August, viste jeg lidt fra deres prefall kollektion. Nu er turen kommet til fall kollektionen, hvor den flotte leopardfrakke og lædertaske er fra. Da jeg modtog tasken, blev jeg SÅ positivt overrasket over kvaliteten. Prisen er ualmindelig god, når man tænker på, at det er læder. Det er så blødt som smør og får altid mange komplimenter med på vejen. Desuden er den yderst rummeligt, hvilket altid er et plus i min bog. Frakken, den er bare fin og totalt efterårsagtig.

Da jeg viste et par styles fra prefall kollektionen, satte jeg også en konkurrence igang, hvor I kan vinde 1000 kr. til Bon’A Partes webshop. Den kører stadig og slutter først, når jeg viser jer styles fra winter kollektionen om et par uger. I kan deltage i konkurrencen i alle tre indlæg. Jo flere gange i deltager, jo større er chancen for at vinde. Pretty simple.

Det eneste I skal gøre for at være med, er at skrive jer op til Bon apartes nyhedsbrev via. boksen herunder. Derefter skriver I jeres navn og mail i kommentarfeltet. Det tager sådan ca. 10 sek i alt.

Kan I have den skønneste dag <3

Udgivet i samarbejde med Bonaparte

57 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT OM CARA & EN GOD KAMPAGNE