PÅ SHOPPING HOS ALDO + EN KONKURRENCE

NYE SOLBRILLER & EN LÆKKER RABATKODE

 photo IMG_1586_zpse70e6850.jpg

Min samling af solbriller er efterhånden ved at være ret tilfredsstillende. Jeg vil gerne være den første til at indrømme, at jeg altid går efter klassiske styles og ikke kaster mig ud i vilde farver eller former. Når vi snakker om klassiske solbriller, er det ikke til at komme udenom Ray-ban’s Wayfarer og sådan et par har jeg endelig fået anskaffet mig. Selvom solbrillesæonen ikke er på sit højeste, er de altså ikke til at undvære i den ret så skarpe vinter og efterårssol.

Jeg har købt dem hos Sunglassesshop og heldigvis fik jeg også lokket en lille rabatkode ud af dem, som jeg har fået lov til at dele med jer. Hvis I bruger koden 12SGSEPT får i 12% rabat på hele shoppen og de har også Cèline, Prada, Chanel og alt muligt andet.

Happy shopping og rigtig god mandag <3

Indeholder affiliatelinks

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ SHOPPING HOS ALDO + EN KONKURRENCE