PEACE & QUIET

WRAPS MED KRYDDERURTER OG STEGTE GRØNTSAGER

 photo IMG_0975_zps16f84832.jpg

Den her ret så fantastiske ret, fik en masse kærlighed med på vejen, da jeg delte den på Insta. Derfor tænkte jeg, at den også lige kunne svinge vejen forbi bloggen. Lad mig sige med det samme; den smager mindst lige så godt, som den ser ud. Jeg må også give min mor lidt af æren og jeg skulle hilse og sige, at opskriften er inspireret af en hun fandt på boligliv.dk.

Ganske enkelt består den af de lækreste wraps, eller pandekager om man vil, med sæsonens krydderurter og fyld af stegte grøntsager. Her kan man jo bare vælge til og fra, alt efter smag. Det gjorde vi i hvert fald. Opskriften lyder som følger:

Krydderurtewraps (ca. 8 stk.)

 • 60 g. havregryn
 • 7 1/2 dl. mælk
 • 180 g. hvedemel
 • 2 tsk salt
 • 1 håndfuld friske krydderurter. Vi brugte basilikum og timian
 • 6 æg
 • 1 spsk olie

Sådan gør du: 1. Bland havregryn og halvdelen af mælken og lad det stå i en halv times tid 2. Bland hvedemel med salt og krydderurter og tilsæt æggene et ad gangen 3. Herefter tilsætter man havregryn og mælke-blandingen imens man rører i dejen 4. Lad den står en halv times tid. 5. Steg dem på panden, på samme måde, som du plejer at gøre med pandekager 🙂

 photo IMG_0976_zps7317333f.jpg

Fyld af stegte grøntsager

 • 1. Aubergine
 • 1. Squash
 • 1. rød peber
 • 1 gul peber
 • 1. rødløg
 • 2 fed friskpresset hvidløg
 • friske krydderurter
 • salt og peber
 • 1. spsk olivenolie

Sådan gør du: Ja, det er faktisk ret simpelt: Det hele skæres i tern og plandes i et fad. Herefter skal det grilles i ovnen i en halv times tid.

The final touch: Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at fyldet rulles ind i panderkagerne 😉 Vi tilføjede og lidt grillost og spiste dem med Creme Fraiche og frisk salat.

Bon Appetit <3

5 kommentarer

 • […] med lidt mad også. For jeg kom nemlig lige i tanke om min helt egen opskrift, på de skønneste wraps med krydderurter og stegte grøntsager, som jeg lavede sidste efterår. Det skal snart prøves […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Som sagt kom der flere og flere opskrifter på bloggen i år. Med alderen har jeg fået lidt flere interesser end blot både sko og tasker. Det afspejler sig selvfølgelig i indholdet her på bloggen og jeg håber, at det også falde I god jord hos jer. Opskriften her er nok min favorit til dato. Den kan i hvert fald varmt anbefales. I finder den lige HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  looks so delicious

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare lækkert ud 🙂 Det må jeg prøve en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEACE & QUIET