MARBLE & LEATHER

ETSY FAVORITTER

etsydone

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

For en kort stund, havde jeg næsten glemt alt om Etsy’s eksistens. Hvilken fejl, for det er jo et rent mekka derinde. Hvad enten man elsker smykker, plakater, notesbøger eller boligtilbehør. Jeg endte med at bruge et par timer derinde i går aftes, inden jeg faldt i søvn. Det er altså lidt af en tidsrøver, for jeg synes godt nok, at jeg er lidt ekstra træt i dag 😉 Hvis man opretter en profil, er der i øvrigt en lille “saved” funktion, lidt ala ASOS, og min mappe endte selvfølgelig med at blive fyld med en masse fine ting. Det I ser her er bare et lille udvalg 😉

For a short while I almost forgot about Etsy. What a mistake, since the place is pretty much a paradise. Especially if you love Jewellery, posters and interior. The page stole some of my sleep last night, and these pretty items landed in my “saved items” folder.

Indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARBLE & LEATHER