13 BUDGETVENLIGE FRAKKER

THAT HAIR

hair

Det er ikke så længe siden, at jeg viste et par outfitbilleder med den her frisure, og nu får I også lige et close-up. Mine tanker har ikke helt kunne slippe den, og hver eneste morgen, har jeg stået foran spejlet og ønsket, at jeg havde evner til at lave den selv. Jeg er sikker på, at det må kunne læres. Det handler nok også om tålmodighed, hvilket desværre ikke er min stærke side. Jeg må igang med Youtube og tutorials. Måske en ganske udmærket søndagsbeskæftigelse 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 BUDGETVENLIGE FRAKKER