GOING OUT DRESSES

SØNDAGSSTILEN & EN KONKURRENCE

Shirt: Bon Aparte (HERE) Skirt: Old one from H&M (SIMILAR HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE)

Sidste søndag, da det stadig var sommer og sol, mødtes jeg med en af mine gamle veninder hjemme fra Fyn. Hun er ret så god til at tage billeder (se selv på hendes Instagramprofil) så jeg fik hende lige til at skyde et par billeder af mig, iført min nye skjorte fra Bon Aparte. Den er en del af deres nye efterårskollektion, som er ret så stor. De har netop udgivet katalog, hvor man kan se det hele.

Jeg har været så heldig at få muligheden for at udlodde et gavekort til Bon Apartes webshop på 1000 kr. Det eneste I skal gøre for at deltage er at skrive jer op til deres Nyhedsbrev i boksen herunder og efterfølgende skrive Navn og email i kommentarfeltet. Konkurrencen kommer også til at køre over to andre indlæg, hvor jeg viser lidt flere items fra kollektionen. Den endelige vinder bliver fundet d. 18 September, så der er gooood tid. Og jo flere gange man deltager, jo større er chancerne for at vinde 🙂

Nu vil jeg smutte en tur i IKEA med min søster. Kan I have en skøn søndag <3

Udgivet i samarbejde med Bon Aparte

80 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING OUT DRESSES