TUESDAY

DENGANG DET HELE STARTEDE

 photo ww2_zps65c070c1.jpg

 photo ww4_zpse4f52903.jpg

 photo ww3_zps55f9823f.jpg

 photo ww1_zps21c8389f.jpg

Hej venner! Ved I hvad? Bloggis her har lige rundet sin 6 års fødselsdag. 6 år!! Det er jo for sygt. Den begynder snart at få alderskrise 😉 I samme anledning, har jeg lige været et godt stykke tilbage i arkiverne, for at fremgrave et par billeder fra den spæde begyndelse. Jeg behøver vist ikke sige, at det var dengang, hvor jeg ikke satte de vilde krav til billedkvaliteten, fotoredigering, location og min tøjstil i det hele taget.

Da jeg kiggede billederne igennem, kunne jeg virkelig ikke lade være med at undre mig over, hvad søren jeg tænkte på. Hvad sker der f.eks for hatten på det første billede i højre side? Hahaha. Hvordan kunne jeg også finde på at tage hvide strømer UDEN på sorte strømpebukser? Der er dog også de ting, som aldrig ændrer sig. F.eks synes jeg også dengang, at Georgia May Jagger var et af de smukkeste mennesker og jeg bidrog med yderst vigtig info til blogland (eller noget).

Men traditionen tro, vil jeg gerne sige TAK. TAK, TAK, TAK til alle jer som sidder derude. Nye som gamle. Det er været en fantastisk rejse og hvis det står til mig, så tager jeg med glæde 6 år mere. Bloggen i høj grad været med til at forme mit liv og har været en stor del af de beslutninger jeg har taget. Den er en kæmpe del af min hverdag og mange af mine venskaber er skabt ud fra den. Nogen gange tænker jeg, hvordan mit liv mon havde set ud, hvis jeg ikke valgte at lave en hjemmeside, hvor jeg lagde billeder op af det tøj jeg har på, for 6 år siden.

Hvis I har lyst må I meget gerne smide en lille kommentar og fortælle mig hvor længe I har læst med, hvor gamle I er og hvad I laver. Jeg vil elske at vide noget mere om jer <3

   

15 kommentarer

 • Sara

  uh, dine virkelig fine acne sko, de var og er stadig et drømme køb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Tillykke skal man vel starte med at sige 🙂
  Jeg har læst med i tja, et godt års tid tror jeg…. Halvanden måske 🙂 Jeg er en af dem der opdagede blogland seeeent! 😉
  Er 27 år og pædagog 🙂 Desuden arbejder jeg som fitnessinstruktør ved siden af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Kristina..
   Velkommen til, skulle jeg jo næsten sige. Dejligt med nye ansigter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tillykke med fødselsdagen. Jeg er en af de nye, som er kommet til indenfor de sidste par måneder. Jeg synes, din blog er rigtig fin og overskuelig. Jeg bliver altid inspireret af din stil, da den er enkel uden at være kedelig. Jeg er i øvrigt 31 år og arbejder som lærer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 19 år, blev student i år og starter på højskole nu på søndag (uh!). Jeg har læst med fast i et par måneder – måske et helt halvt år allerede? – men har læst med on/off i en god periode før det 🙂
  Jeg synes stadig nogle af dine outfits holder! Og jeg har altså også lavet tricket med de hvide blondesokker og sorte strømpebukser – og det er altså kun lidt over 1½ år siden, ahem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Noemi..
   Hahaha… Måske du kunne pull det off lidt bedre end mig 😉
   Dejligt at du stadig hænger i og rigtig meget held og lykke med højskolen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er en ny læser, begyndte nok at læse med for et par uger siden, men allerede helt vild med din blog! Jeg skal starte i 9. klasse her om 5 dage og er 15 år gammel, så jeg er nok en af dine lidt yngre læsere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Anna..
   Dejligt at der også er lidt som kan fange det yngre publikum. Så var du jo en lille pige da bloggen startede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har næsten læst med fra starten tror jeg og det har jeg da tænkt mig at blive ved med! 🙂
  Jeg skal til at starte på min kandidat, global marketing management 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Emilie..
   Uha.. det lyder spændende. Og FEDT med en læser som har været med fra starten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gorgeous outfits, love your style!

  X STYLONYM http://www.stylonym.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg hedder Karoline, går i gymnasiet og så har jeg læst med i godt 2-3 år efterhånden! …Og regner med blive ved med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har læst med næsten lige fra starten, sådan on and off. Puhhh min alder er efterhånden nået op på 36 år. Sikke tiden er gået. Jeg arbejder som sygeplejerske, og der ud over har jeg min egen blog hvor jeg skriver om min datter og m vores eget liv.

  ps jeg synes det er nogle fede outfits selvom de er 6 år gamle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Camilla..
   Tak for din kommentar. Dig kender jeg godt. Følger dig på Insta og elsker dine billeder og lille Oline er jo så sød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY