MIN UDSALGSGUIDE

EN SØNDAG

 photo IMG_3316_zps483dc010.jpg

 photo IMG_3343_zpsf07200e9.jpg

 photo IMG_3359_zpsc68900cb.jpg

 photo IMG_3334_zpsa7d2865e.jpg

 photo IMG_3330_zps5ec1e22c.jpg

 photo IMG_3322_zps9c5999c3.jpg

 photo IMG_3333_zpsf3ffdce1.jpg

Jacket: Y.A:S T-shirt: ASOS (HERE) Jeans: Five Units (HERE) Shoes: Keds (HERE) Bag: Everie (HERE)

Et par outfitbilleder fra i går, hvor jeg faktisk ikke helt kan huske hvad jeg lavede. Kender i de der dage, hvor tiden bare er gået inden man får set sig om? Det sker altid for mig, når jeg tillader mig at sove til langt op ad formiddagen. Så ja, en rigtig søndags-agtig søndag. I skrivende stund sidder jeg i toget på vej mod Fyn, hvor jeg skal tilbringe den næste uge. Håber sådan på godt vejr, nu hvor jeg har pakket min bikini. Egentlig var det i dag, at jeg skulle rejse til Jerusalem, men sådan blev det desværre ikke. Men altså, så er det jo godt at jeg har Fyn. Der er næsten lige så eksotisk 😉

Kan I have en skøn aften <3

[show_shopthepost_widget id=”120266″]

   

4 kommentarer

 • Hej Mie,

  Jeg skal bruge en uge af min sommerferie på fine Fyn! Og selvom jeg har været der før, tænker jeg, om du har lavet en guide til Fyn? Eller om du har nogle anbefalinger til, hvad man bør opleve og se på Øen?

  Og tak for en god blog. Jeg er vild med at dine indlæg er blevet lidt længere på det sidste – og jeg er samtidig vild med, hvordan du holder en privatsfære.

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Undskyld det sene svar.
   Det har jeg faktisk ikke nej, men det var bestemt noget jeg kunne overveje at lave. God idè 🙂
   Men jeg er faktisk mest kendt på vestfyn, hvor jeg er vokset op. Her er virkelig skønt. Men en tur ned til de sydlige egne kan virkelig anbefales. Der er SÅ flot og jeg er sikker på at sommerstemningen er i top dernede.

   Tusind tak for de søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den taske bare smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN UDSALGSGUIDE