12 NEDERDELE

COUNTRY SITE

 photo IMG_2709_zps27046784.jpg

 photo IMG_2769_zps3f34844c.jpg

 photo IMG_2748_zpsd2ae4963.jpg

 photo IMG_2760_zps13027e08.jpg

 photo IMG_2712_zps71d42e1d.jpg

Dress: Isabel Marant Etoile (SIMILAR HERE // Love THIS ONE too) Jeans: Gina Tricot (HERE) Bag: Everie (HERE) Sandals: Topshop (HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE)

ENDELIG er dagen kommet, hvor jeg sidst på formiddagen kan sige SOMMERFERIE. Jeg har lige et bachelorprojekt der skal forsvares, og derefter venter tre måneder uden konstant dårlig samvittighed. jeg kommer ikke til at kede mig de første mange uger. Min to-do-når-jeg-får-sommerferie-liste er så lang, at jeg ikke ved hvor jeg skal begynde. Desuden jeg har jeg jo også den der lejlighed, som ikke indretter sig selv (desværre). Heldigvis er alt det der skal gøre, forholdsvist sjovt, så det kan kun blive godt. Fik jeg sagt at jeg glæder mig?

Billederne er fra i søndags, hvor jeg var på Fyn. Jeg er simpelthen så glad den kjole, som jeg fandt secondhand i Antwerpen tilbage i efteråret. Den passer perfekt til de stille og rolige dage “på landet”.

Kan I have en skøn dag <3

[show_shopthepost_widget id=”96466″]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 NEDERDELE