NY KOLLEKTION FRA IKEA

NYT TØJSTATIV I STÅLRØR

 photo IMG_2480_zps0ef9f47a.jpg

 photo IMG_2488_zps9c009880.jpg

 photo ziito_zps428eedf8.jpg

 photo IMG_2481_zps94ca6682.jpg

 photo IMG_2485_zpsea5abce9.jpg

Henne på Insta har jeg allerede teaset lidt for mit nye og ret fantastiske tøjstativ. Jeg er jo så heldig at have fået en lejlighed med enormt meget plads, hvilket må siges at være heldigt, eftersom min garderobe fylder mere og mere. Tøjstativet er lavet i stålrør og er to meter højt og to meter langt. Det har to stænger, som der kan hænge tøj på og fordi jeg har valgt at hænge det hele på tynde vaskebøjler, er der faktisk nærmest plads til alle de beklædningsgenstande jeg ejer.

Tøjstativet er fra webshoppen Ziito og de får altså mine varmeste anbefalinger. For det første er priserne rigtig gode. For det andet er servicen i top og for det tredje bliver de sendt i små dele (så det fylder ikke meget) og det samles bare, ved at man skruer rørene sammen. Tro det eller ej, men jeg hentede selv mit stativ på posthuset, bar det op på 4. sal OG samlede det. Desuden findes de i alle mulige forskellige former og længder.

Se meget mere lige HER.

   

7 kommentarer

 • Anna Victoria Mountford

  Hej! Præcis hvilken reol er det du har købt på Ziito?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Selvom tøjstativer af vandrør efterhånden er en “gammel nyhed”, er jeg fortsat helt vild med dem. Jeg elsker det industrielle look og så er fordelen desuden, at man ikke skal være bange for, at stativet pludselig kollapser pga. for meget tøj (taler af bitter erfaring). Anyways. Efter et meget langt tilløb, tog jeg mig endelig sammen til at bygge mit eget tøjstativ af vandrør, hvilket var virkelig nemt, og det var en ret fed følelse, det der med at have bygget noget selv (hu-ha!). MEN hvad der kom ret meget bag på mig, var, at jeg kom af med små 800 kr., selvom jeg konsekvent kørte byen rundt for at finde det billigste byggemarked, for sådan er jeg. Det tog altså lidt af den der hu-ha-følelse, for 800 kroner er alligevel mange penge for et tøjstativ. Derfor blev jeg ret glad, da jeg ovre hos Mie fra bloggen Wewonder, blev gjort bekendt med hjemmesiden Ziito.dk, som designer en række fede tøjstativer af vandrør, til nogle ret fair priser og i et godt udvalg af modeller og størrelser. Det bedste af det hele er, at de endda har gratis levering! 😀 Hvis ikke jeg allerede havde lavet mit eget stativ, ville jeg helt sikkert have købt et på Ziito.dk. Jeg kunne nok godt have fundet på at købe et af deres “dobbeldækker-modeller” ligesom Mie, for det er jo vildt praktisk og ikke mindst super flot – se bare her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Mit elskede tøjstativ i stålrør fra ZIITO. De findes i alle størrelser og længder og koster så lidt, at det ikke kan betale sig at bygge det selv. Jeg har været SÅ glad for mit og det får min varmeste anbefaling. I kan se lidt flere billeder HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor finder du dine bøjler henne? Mangler desperat en stor mængde af lignende bøjler nemlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kunne du være interesseret i at sælge din zara sweatshirt der hænger forrest forneden, den med striber på ærmerne? I så fald, må du meget gerne sende mig i mail.

  Og så kan det godt være jeg lyder lidt som en mormor, men har du det ikke sat fast til væggen et sted? Ellers ville jeg personligt være mega bange for at det væltede ned over mig imens jeg sov! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Laura..
   Blusen vil jeg desværre ikke af med. Men jeg skal huske dig, hvis det bliver aktuelt 🙂

   Og det har jeg faktisk ikke tænkt over. Det står helt stabilt på gulvet, så det er jeg ikke bange for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY KOLLEKTION FRA IKEA