TIRSDAG

NY KOLLEKTION FRA IKEA

 photo ikea_zpsc79361a6.jpg

I sidste uge var jeg på den obligatoriske “jeg er lige flyttet i ny lejlighed-tur” til IKEA. Bedst som jeg havde betalt for min alt for fyldte vogn og var på vej ud af det store varehus, så jeg en kæmpe plakat, som reklamerede for deres nye særkollektion. Den lander i alle varehuse d. 11 Juni og er designet med udgangspunkt i deres gamle klassikere. Sofaen er altså noget af det pæneste jeg længe har set og så vidt jeg er informeret, kommer den til at koste 3000 kr. Nu mangler jeg jo tilfældigvis en Sofa og overvejer meget at stille mig i køen på tirsdag. Måske vi ses derude? 😉

   

9 kommentarer

 • […] genopfrisket i designet og materialer. Jeg har vist billeder og skrevet lidt mere om kollektionen HER. Tjek det lige ud, for det er noget nær det pæneste jeg længe har set. Jeg glæder mig også til […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Stop! Habe ich da was nicht mitbekommen oder kommt irgendwann eine Ikea Kollektion aus, die SO aussieht? Ich bin gerade einfach nur sauer, dass ich das Dänisch nicht lesen kann, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er virkelig nogle fine sager de har lavet.
  Håber du får fingerne i den sofa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, den stol der er virkelig flot!!! Hvis bare vores lejlighed var lidt større… suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ser rigtig fint ud! Inde på deres hjemmeside, kan man, når man søger på Stockholm kollektionen, desværre slet ikke se disse modeller – men en masse andet. Hvor har du fundet billederne og ved du, om man kan browse kollektionen et sted på deres hjemmeside? Måske det bare er mig, som er dårlig til at finde rundt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, jeg er altså lidt forelsket i både sofaen og stolen, men har desværre ikke råd til at investere i nye møbler pt. :/ Jeg håber du får fat på sofaen og poster en masse lækre billeder af den, haha så kan jeg nyde den lidt alligevel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sofa er da helt perfekt. Håber de laver den i forskellige stof og træ varianter. Kunne være super cool.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Jenter

   Hvad hedder kollektionen?- kan ikke finde den på hjemmesiden!
   Vh Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Køb den ! SÅ fin SÅ fin:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAG