BOLIG PÅ BUDGET #2

TING JEG IKKE FORSTÅR

 photo tumblr_zps6c189877.jpg

1. Den akademiske måde at arbejde på. I alle mine år på Uni, har jeg simpelthen ikke fattet hvorfor man skal bruge SÅ meget tid på at læse gamle og (røv)kedelige tekster, for derefter at forholde sig kritisk til dem. Det er da sikkert ganske godt, at man lige lærer det, men helt ærligt, hvor ofte står man lige ude i den virkelig verden og tænker “når ja, det var sgu da det der stod i den der tekst fra 1968”?. Jeg forstår simpelthen ikke, at man ikke lærer lidt mere om den virkelige verden. Ja, jeg kunne faktisk skrive en hel afhandling om det her 😉

2. Når man går ind i en lille butik, hvor to ekspedienter står og taler sammen, men stopper samtalen, så snart man indtræder og placerer deres øjne i nakken på en. For hvem er den situation lige behagelig?

3. Cykeleger. Jeg føler virkelig, at når jeg parkerer og låser min cykel, så sker der 8 ud af 10 gange det, at låsen støder ind i hjulets eger. Helt ærligt, what are the odds? Alle eger tilsammen fylder måske kun 5% af hjulets omkreds.

4. Folk der kommer for sent. Jeg hader faktisk endnu mere, når folk beskriver sig selv som “dem der altid kommer for sent”og forsøger at skabe et billede af at de er de der travle typer, som skal så meget og kun har den halve tid. Det er bare ikke sejt og meget lidt respektfuld. Punktum.

5. Dem som poster 10 billeder inden for det samme minut. Af en eller anden mærkelig grund, er det altid de store kanoner som gør det. Burde de ikke have nogle pressefolk til at fortælle dem hvordan den slags foregår? Rihanna, Justin Bieber, Beyouncè og Miley Cyrus; STOP DET.

6. Dem der går så meget op i Distortion, at de tager ferie og køber en helt ny garderobe. Ta lige en slapper. Det er da sjovt og det er fedt at være pæn. Men slap lige af alligevel.

7. At der stadig findes et marked for DE HER møbler.

Som altid skal I være så velkommen til at komme med tilføjelser til listen <3 I kan også om flere ting jeg ikke forstår HER og HER.

 

   

22 kommentarer

 • Sofie

  Jeg er SÅ enig i nr. 3, 4 og 7 : )
  Hvad sker der for de der cykeleger? Så står man der og febrilsk kører cyklen tre centimeter tilbage og to frem for at få det hele til at fitte. Og folk der kommer for sent, det er så irriterende og endda lidt respektløs, synes jeg… Og behøver jeg nævne møblerne, amen altså…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Haha! Så enig i alle! Supplerer lige :o)

  1. Piger der tager selfies i bikinier og skriver “Love my new bikini” stående med ryggen til spejlet og bagdelen presset til det yderste, for at markere den som det gyldne snit i billedet. Ja, sikke en flot bikini numse
  2. Personer der åbenlyst ligger op til at debat ved at fremlægge personlige holdningsprægede artikler eks. i forbindelse med politiske stridigheder, for derefter at udtrykke at de “ikke ønsker at ligge op til verbal slagsmål”
  3. Mennesker der ikke kan finde ud af at sige tak.. Utaknemlighed generelt.
  4. Hvorfor jeg altid spiser det nederste sandwichbrød hurtige end den øverste del? Det er da max irriterende at blive fedtet ind i dressing og tomater, bare fordi man åbenbart er for mongol til at spise en sandwich appropriately.
  5. I forlængelse af ovenstående: At være blandt en af de eneste i min vennekreds, som stadig tør bestille en sandwich uden at mene jeg skal mindst 2 uger på detox eller en anden “sundheds-udrensende-kur” . Jeg har spist de farlige kulhydrater hele mit liv, og jeg lever stadig.
  6. Enorme brandfanatikere. Bare fordi Stine Goya har lavet en gylden badesandal, behøves jeg ikke synes den er pæn. Generelt investeringer i dyre trends der ikke holder længere end 1 måned, har jeg aldrig forstået.
  7. Mennesker der går med solbriller inden for.
  8. Speedos
  9. Tyske tilbudsaviser fra Real (bor nær grænsen). Hvordan man har formået at få varerne til at se MINDRE attraktive ud i avisen end i selve butikken, kan undre mig.. men der er vel stadig en kultur til forskel.
  10. Birkenstocks. Måske er det kombinationen af at jeg 1. Har en monsterfod. Og 2. At min mormor har gået i dem hver sommer ligeså langt tilbage jeg kan huske.. det dræber lidt det fashionable ved dem for mig.

  God dag! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Haha.. tak for mange gode tilføjelser. Er enig i allesammen. Men især 5’eren. Åh hvor er jeg dog også bare træt af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, genialt indlæg 😀 Og jeg er enig! Jeg HADER når folk ikke kommer til tiden. Især når det gælder gruppearbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine v

  Hahahah. Elsker nummer 7 (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Bloggere iført flade sko, som står på tæer. Hold nu op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg forstår faktisk ikke, at du tager den uddannelse, når du bryder dig så lidt om det. Det må være lidt trist.
  Og så forstår jeg heller ikke, at du som RUC’er stadig omtaler ‘virkeligheden’ i bestemt form ental.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Og jeg forstår ikke at du gider at skrive den kommentar. Og nu ved du jo ikke hvad jeg synes om de resterende dele af min uddannelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahahahahahahaha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Haha! Jeg har en hel del tilføjelser til sådan en liste – måske burde egentlig jeg vende kniven indad og undre mig over, hvorfor der er så meget, jeg ikke forstår 😉

  8. Tweens der laver opslag på deres facebook med opfordringer a la “Lav et <3 og jeg bedømmer dit udseende fra 1 til 10"
  9. Tweens der svarer på opfordringer, så andre kan bedømme dem på facebook.
  10. Piger der træner med en almindelig bh indenunder deres sportsbh
  11. hvorfor der ikke er en klub for os der elsker at lave lister som disse
  12. Folk der kan lide Volbeat..

  … Ah, jeg kunne blive ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   OMG, er der virkelig nogen der gør 8eren?? Vildt nok.
   P.s Er enig med resten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MIlla

  Jeg døde lidt af grin over Herning-stolen til sidst. Jeg tror alle fra min familie har en – det er som om man ikke må bo FOR pænt i Jylland 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Hvor er du god og sjov!

  Jeg har en tilføjelse til nr. 5: Dem, der autoposter fra facebook til twitter. SÅ irriterende. Og deres updates kommer også altid i en lang række af 10… I mit feed er det altid ok-store og ok-kendte virksomheder, der gør det.

  Og så enig i det med at være én, der kommer for sent. Det er ikke sejt. Og slet slet ikke noget, man bør “prale” af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Skovbølle

  Endelig et sted, hvor jeg kan komme af med denne undren, som jeg har båret rundt på i mange måneder 🙂 Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke længere kan cykle uden at have cykeltights, cykelsko, cykelcomputer og sponsortrøje på. Hver eneste morgen bliver jeg i tvivl om, jeg er på vej til uni eller en del af feltet i Post Danmark rundt? Så fik jeg endelig dét ud af systemet – tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Haha! Hørt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, hvor er den sidste sjov 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG PÅ BUDGET #2