TING JEG IKKE FORSTÅR

ADD-ON

 photo IMG_2472_zps63efeccb.jpg

Jeg babes. Jeg vil egentlig bare lige tjekke ind og vise et lille detaljebillede fra i dag. Den MEGET opmærksomme læser, kan måske se, at min elskede taske fra Everie har fået en ekstra lille detalje. Ikke nok med at Everie laver verdens pæneste tasker og kæder, så kan man også købe små Add-ons, som f.eks en lille tassel, som er den I kan se på min. Hvis nogen skulle overveje at investere i sådan en taske, kan jeg kun sige GØR DET. Jeg tror faktisk, at jeg vil gå så langt som at sige, at det er den bedste taske jeg nogensinde har haft. Mine sko er fra Ganni og findes lige HER.

Jeg vender tilbage med flere billeder i morgen <3

P.s Tak fordi I fortod min dårlige humor i sidste indlæg 😉

   

4 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG IKKE FORSTÅR