SUNDAY MORNING

HAIR

collage

Mit hår er helt skørt lige for tiden, og det er så længe siden jeg sidst blev klippet, at jeg næsten ikke kan huske hvornår det var. Lad mig bare sige at det trænger. Meget. Som i RIGTIG meget. I kan selv spørge Fiona, hvor mange gange jeg brokkede mig over mit over det hele weekenden i London. Til sidst tror jeg faktisk at hun blev lidt træt af at høre på mig 🙂 hehe.

Jeg nok er mest til det lange hår, men når omstændighederne kræver, at jeg nok lader omkring 10 cm falde, så er det jo godt, at der er masser af inspiration at hente. Her kommer jeg selvfølgelig ikke uden om Alexa Chung. Hvem ved, måske går mit hår kun til skuldrene næste gang jeg tjekker ind.

5 kommentarer

 • […] har jeg både snakket om det HER, DER og allevegne, så nu er det på tide, at det også vises her. Det er mit nye hår jeg snakker […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg elsker Kiera Knightleys hår på dette billede. Denne længde ville klæde sig SÅ godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Helt enig. Og hvem ved, så måske har jeg endda fået den længde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Jeg synes helt sikkert du skal gå efter en Audrey Tautou frisure. Hun er jo den smukkeste kvinde i hele verden;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hun er i hvert fald en af dem. Lige efter Alexa Chung 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY MORNING