ON A SUNNY DAY

FREDAGSBILLEDER

Det blev lige til en lidt sen opdatering herfra. Det skyldes ganske enkelt, at jeg har været på farten lige fra morgenstunden. Jeg startede dagen med et besøg hos lægen, hvor jeg fik tappet halvdelen af mit blod.  Eller sådan føltes det i hvert fald.

 photo IMG_6553_zpsbd057a64.jpg

Bagefter kørte jeg ind til torvehallerne, hvor jeg gik en tur og kiggede på alle de pæne krydderurter og specialiteter. Når jeg engang bliver rig, så vil jeg KUN handle i torvehallerne.

 photo IMG_6556_zpsd40ed148.jpg

Så mødtes jeg med Paw til en hurtig hyggestund og en juice.

 photo IMG_6554_zps4c969636.jpg

 photo IMG_6552_zps619cf389.jpg

Bagefter hoppede jeg på cyklen og kørte mod Nørrebro, for at besøge Tikkie i hendes fine butik og her opstod et dilemma uden lige. Jeg forelskede mig nemlig voldsomt i to ting. Den ene var denne fantastiske bluse fra Stine Goya…

 photo IMG_6550_zpsb2920379.jpg

…og den anden var det her pæne pæne sæt fra Libertine Libertine. Jeg måtte kun købe èn ting, så jeg blev lige hængende en time ekstra, så jeg kunne træffe den rigtige beslutning. Kan I gætte hvordan det endte?

 photo IMG_6555_zps12e5165b.jpg

Så opdagede jeg selvfølgelig også verdens pæneste leo-jakke fra Rika. Måske den pæneste leo-jakke i verden og imens jeg stod der og skulle tage en masse store valg, kom UPS med en ny Rika-levering og sørme om der ikke var en matchende leo-nederdel i blandt. I burde altså lige slå et smut forbi butikken. For pokker hvor er der mange flotte ting.

9 kommentarer

 • RIKA er så gode på jakker! Og har altid et eller andet sindsygt flot leopard print oppe i ærmet.
  Hvilket tilsammen giver en super kombi for en dyreprint nerd som mig 😉

  Hvad endte du op med at købe ? 😉

  Bettina
  http://www.leoliti.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Åååårrhhhhhh! Sættet er to die for! Ved du hvor man kan købe det henne på nettet, det er nemlig ikke på ADÈLIEs webshop. Og jeg SKAL have det! 😀 Hvad koster delene?

  Ps. du er så fin i sættet, passer så godt til din øjenfarve og hudtone!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak, Thilde.
   Det er endnu ikke kommet online, men Tikkie har det i butikken. Alternativt kan du skrive til hende og så er jeg sikker på at I kan finde på noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er verdens pæneste leojakke!! har også stået og prøvet den igen og igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   SÅ pæn!! Og hey, du skal også lige prøve nederdelen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Libertine-libertine sættet er så fint! Ser ud til du har haft en hyggeligt dag 😉

  http://byus2you.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så skønne billeder! Og meget lækkert tøj – gætter på du valgte Libertine-Libertine sættet – det ville jeg selv have gjort i hvert fald 😉

  Kig forbi min blog, hvor jeg har en Stine A giveaway kørende resten af marts måned!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON A SUNNY DAY