FRENCH MORNING

FINE FORÅRSFRAKKER

 photo coatscopy_zpse0092a1a.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Den opmærksomme læser ved nok, at jeg har et motto som lyder, at man aldrig kan få for mange jakker. Et motto, som er lidt nemmere at efterleve om foråret og sommeren, hvor de fleste jakker og frakker er til at betale. Nu hvor solen og varmen endelig har meldt sin ankomst, er der sikkert mange som er gået på frakke-jagt. Det er jeg i hvert fald og herover ser I 9 pæne og budgetvenlige af slagsen. Er der mon noget som frister?

Kan I have en rigtig dejlig lørdag <3 Husk at kigge forbi i morgen, hvor jeg har en lækker konkurrence til jer.

In my world, you can never get to many jackets and coats and in the spring/summer season, most of them are affordable. Now that the sun finally has arrived many of you are propably looking for that perfect one and above you see my suggestions. Tempted?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRENCH MORNING