RED & DENIM

TING JEG IKKE FORSTÅR

 photo amazing-places-question-mark_zps33cd4d3c.jpg

 1. Stylisterne i X-Factor og i det hele taget det visuelle koncept omkring X Factor. Det hele ligner altså noget, der er lavet for 10 år siden.
 2. Vinter OL – Kan det virkelig passe, at der er flere som hellere vil se Curling end Go morgen Danmark? I need my Morten Resen-fix
 3. SKAT – Jo jo, selvfølgelig skal vi alle betale skat. Jeg betaler også min med glæde, men jeg FATTER ikke hvordan det kan lade sig gøre, at dèn hjemmeside, som hele landets befolkning skal benytte minimum to gange om året, er en af de mest u-brugervenlige jeg kan komme i tanke om. Desuden kan deres service sammenlignes med den man får i Zara.
 4. Skiferier – jeg forstår altså ikke dem, der gider betale for at rejse til et klima som er koldere end det vi herhjemme, når man kan komme  til troperne for de samme penge. Jeg har dog aldrig prøvet det og jeg skal ikke udelukke, at min holdning vil ændre sig hvis jeg fik muligheden.
 5. Når en designer viser vilde hatte, store pomponer og andre vanvittige ting på Catwalken. Der er jo ingen der nogensinde vil gå i den slags?
 6. Hvorfor man ikke har et fag i folkeskolen, som hedder “sådan lærer du at klare dig selv” hvor man lærer at betale SKAT og om fagforeninger, A-kasser og alle de andre kedelige voksenting. Jeg kan ikke se hvordan sløjd kan være vigtigere end det.
 7. Ligninger. Hvad skal de bruges til? på intet tidspunkt i mit voksenliv, har jeg stået og tænkt “det finder jeg da lige ud ved at lave en ligning”. Måske er det bare mig.
 8. Hvorfor nogen kan male en en prik på et lærred, kalde det kunst og tjene 5 millioner på det.

I skal være så hjertens velkommen til at komme med tilføjelser til listen <3

   

25 kommentarer

 • […] til at komme med tilføjelser til listen <3 I kan også om flere ting jeg ikke forstår HER og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, skiferie er ellers virkelig virkelig sjovt! Det er som at flyve, og du er sammen med folk på en helt ny måde. Og så får du jo masser af motion! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Charlotte

  Ææææælsker nr 2 – I need my Morten Resen-fix. Den var ny og jeg er vild med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk liste, som jeg med undtagelse af “Skiferie” er helt enig i… Skiferie er du nødt til at prøve, det er magi og forstås først og kun, når man er midt i det… afsted med dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sådan ca 1000000% enig i det hele (så meget fulgte jeg nemlig med i matematik). I særdeleshed så kan X Factor stylisterne få mig helt op af stolen, for de må da være på stoffer eller blinde eller lign med det de propper de stakkels deltagere i. Det er jo helt galt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Forstår slet ikke du kan skrive nummer fem ned når du kender mig :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Skiferier er det vildeste. Jeg har ikke været afsted det sidste 4 år, pga. graviditet og baby. Når min datter bliver stor nok til at få lidt ud af det på pisten skal vi afsted igen. Det er så fedt at være aktiv hele dagen, komme hjem og være vildt træt af al den friske luft, øm i hver en muskel og faktisk komme hjem i bedre form… hvis man altså ikke går helt amok om aftenen i slik, øl og vino. Men afterski og gode middage hører sig til.
  Hvis man ikke orkerat være på pisten hele dagen, har jeg forkælet mig selv med massage eller sauna på ski-resortets svømmehal eller bare slappet af i hytten. Skiferie er the bomb og kulden er en helt, helt anden en den vi kender herhjemmefra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du bare ret! Der er så mange ting jeg ikke forstår, og de er i hvert fald nogle af dem 🙂
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mose

  Engangs-grill picnic – det ser så meget federe ud end det er. Pludselig sidder man med ketchup og ristede løg over det hele!
  Vil meget hellere købe lækker take a way og en vin to go.
  Forstår heller ikke den dér ‘æg og bacon mix’ på flaske man finder i køledisken i Netto..
  Og priserne på den offentlige transport -wtf..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   JAAAAA, Mose!!! Den første kommer i hvert fald med på næste liste <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tager det som et udstryk for, at I helst ser jer foruden at blive inviteret med til mine picnic-fødselsdage i Nørrebroparken? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1) Jeg vil bare gerne lige sige: http://omveje.com/og-nu-vi-er-ved-det-der-med/
  4) Lige pt. er det her http://www.skireporteren.dk mig, så den bliver vi ikke enige om 🙂
  6) Det har jeg SÅ tit tænkt over. Jeg har så lidt brug for at lave en bordskåner i træ, pølse et askebæger op i ler og sy grydelapper, men jeg har så meget brug for at udfylde en selvangivelse, forstå fagforeningskonceptet, forvalte mine penge og starte et firma. Hvad fanden, DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Punkt nr 6 :’D
  Simpelthen så enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det ser ud til at vi næsten kunne lave en lille underskriftsindsamling her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig – der burde være et fag i skolen der lærer om SKAT. Sløjd ? Hvorfor er det ikke er valgfag, for dem der vil snitte træmænd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Lige præcis!! Endnu mere mærkeligt er det, at det aldrig har været til offentlig debat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det kan sagtens passe at folk hellere vil se curling end Go’ Morgen Danmark. Især når ens bror deltager 🙂
  Du skulle prøve at se det Mie, ihvertfald et par kampe. 2-3 kampe, så er man kommet godt inde i det. Og det er faktisk ret spændende, når man følger med i en kamp og giver sig tid til at se den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hehe.. ej, den var også led. Hvis jeg vidste at en af deltagernes søster sad derude og læste med, havde jeg heller ikke skrevet det. Jeg ved præcis hvad du mener. Min fætter var med i roning under sidste sommer OL og jeg forstod heller ikke dem som ikke gad at se det. Jeg lover at jeg giver curling et forsøg næste OL 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Harry

   Godt at høre! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et fedt indlæg 🙂 Helt enig punkt 4, vil meget hellere til de varme lande!

  http://byus2you.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Haha jeg har også undret mig over samtlige 8 punkter! Og jeg har altså aldrig haft brug for hverken ligninger eller sløjdkundskaber, og har da klaret mig ret fint indtil videre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Haha den med ligningerne har jeg sagt så tit i matematik i folkeskolen og på gymnasiet, i dont get it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Nej, det er utroligt. Hvor tit har man ikke været ved at tude af frustration, sammenlignet med hvor tit man VIRKELIG ville ønske at man kunne lave en ligning eller lave et fuglehus i træ? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED & DENIM