SAVED ITEMS

RØDBEDEHUMMUS – NEM, SIMPEL OG SUND

 photo IMG_4017_zps70d19a5d.jpg

 photo IMG_4009_zps30496686.jpg

Jeg tror, at man skal lede lang for at finde en større rødbedefan end mig. Jeg er også ret glad for hummus og derfor tænkte jeg, at hvis man slog de to ting sammen, kunne det kun blive en succes. Og det blev det. Der findes rigtig mange versioner af rødbedehummus ude i opskrift-land men mit køkken rummer desværre ikke alle mulige mærkelige ingredienser og derfor endte jeg med en meget simpel en af slagsen, som heldigvis blev rigtig god. Jeg brugte følgende:

  • 1 dåse kikærter
  • 2 små rødbeder (samme størrelse som det ses på billedet)
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk skyr (andre syrnede mælkeprodukter er sikkert også rigtig fine)
  • 1 tsk spidskommen
  • Salt og peber efter smag og behov

Sådan gør man: Start med at koge rødbederne i ca. en halv time. Herefter skal de egentlig bare blendes sammen med kikærterne og hvidløg og tilsidst tilsætter man krydderierne. Bum.

5 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS