BASIC WEDNESDAY

BANANBRØD – SUNDT, LÆKKERT, NEMT OG VAMSET

 photo IMG_2734_zps2fbf52ac.jpg

I mandags var jeg i Fakta og de havde tilbud på bananer – 5 stk for 5 kr. Det var jo næsten så billigt, at det var dumt at lade være. Modsat mange andre, er bananer egentlig ikke min yndlingsfrugt, men jeg elsker dem i bagværk og nu hvor jeg lå inde med 5 af slagsen, måtte jeg jo finde noget at bruge dem til. Jeg gennemsøgte nettet for opskrifter på bananbrød og tilsatte lidt fra hist og pist. Resultatet blev ganske godt, hvis jeg selv skal sige det og opskriften er noget af det nemmeste. Næste gang vil jeg måske tilsætte lidt rosiner. Dem er jeg også glad for i bagværk – og også bare sådan helt generelt.

Det skal du bruge:

  • 4 bananer
  • 2. Tsk Kardemomme
  • 1. Tsk Stødt Kanel
  • 2. Tsk Bagepulver
  • 1. Tsk salt
  • 1. dl vand
  • 200 gram Rugmel
  • 450 gram Hvedemel

 

Sådan gør du: 1. Mos bananerne (jeg blendede dem med en stavblender) 2. Tilsæt krydderier og vand 3. Tilsæt melet 4. Ælt det hele godt sammen og bag brødet i ovnen på 200 grader i 20-25 min.

11 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASIC WEDNESDAY