ÅRET DER GIK: EFTERÅR 2013

BLACK BOOTS ON SALE

shoes copy1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at årets helt store udsalg er over os. Som jeg tidligere har udtalt, har jeg lidt blandede følelser omkring udsalg. Min erfaring siger mig, at man ofte køber ting, bare fordi de er billige – hvis jeg jeg virkelig ville have det, havde jeg nok købt det til fuld pris – hvis I forstår?

Det gode ved udsalg er dog, at man ofte kan finde nogle gode basisitems, til en rigtig god pris. F. eks et par klassiske sorte støvler. Herover har jeg fundet 9 pæne af slagsen og de er alle på udsalg. Bum. Har I gjort jer nogle gode udsalgsfund derude?

The big big sale is here – I guess it’s not a surprise to anyone. To be honest I have quite mixed feelings when it comes to sale, since you often end up buying things just because they are cheap. But then again – it’s also the time of year, where you can get hands on classic basic items, like these nine black boots you see above.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK: EFTERÅR 2013