MY FAVOURITE OUTFITS

FURRY FRIEND

furry2

 & Other Stories er èn af de webshops, som jeg gerne kigger forbi et par gange om ugen. De får nye varer hele tiden og jeg sidder lidt og venter på, at de kommer med den perfekte skoletaske (Det føles dog lidt som et uendeligt projekt).

I går faldt jeg over den her lille vamsede sag, som både er flot og grim. Der er noget ved den lyserøde, som jeg ikke helt kan stå for og jeg tror, at jeg bliver nødt til at slå et smut forbi butikken og vurdere den i levende live.

Hvad siger I? GO eller NO-GO?

& Other stories is one of the webshops that I drop by quite often. They get new arrivals all the time & yesterday I spotted this little fury friend. Ugly and pretty at the same time. I have to drop by the store ASAP to have a closer look at it.

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVOURITE OUTFITS