THE PAST WEEK

HEY MONDAY

 photo IMG_8113_zps2518ae57.jpg

 photo IMG_8112_zps3155cd3f.jpg

 photo IMG_8127_zps02cb02f7.jpg

Dress: Ganni (HERE) Jacket: Gestuz (Similar HERE) Boots: B&CO (Similar HERE) Bag: Baleciaga (HERE)

Så blev det sørme mandag endnu engang. Jeg har brugt det meste af dagen på at restituere fra weekendens strabadser. Der har været gang i den og for første gang i lang tid, har jeg været ude tre dage i træk og drukket lidt for meget vino. YOLO – som man siger. Jeg begyndte dagen med morgenmad med de søde piger fra Polhem PR og Glitter. Ok start på ugen.

Som I kan se har jeg endelig fået fat i den flotte kjole fra Ganni, som jeg har sukket efter siden jeg så den første gang. Jeg købte den i Kyoto på Istedgade i lørdags, og brugte den nye smart Flautin App, hvor man får 10% på alle sine køb. Den kan altså godt betale sig, når man køber items som ligger en den dyre ende. Skynd jer lige at få den hentet, hvis I ikke har gjort det allerede. Jeg kan i hvert fald ikke få armene ned over den. I kan læse meget mere lige HER.

And then it’s monday again. I spent most of the day trying to get over the weekend. I was out three nights in a row. Cant remember last time I did that. I started out with a PR brunch in the city and I was wearing my new pretty dress from Ganni.  I’ve been in love with it since the first time I saw it.

8 kommentarer

 • Annika

  klänningen ser verkligen fin ut! Kan inte hitta den i grönt på någon webbshop 🙁 kanske dyker upp..
  Gillar din stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak, Annika.
   Jeg kan desværre heller ikke finde den i grøn online. Mon ikke den snart dukker op 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Det mørke hår er så flot til dig!

  Ha’ en dejlig tirsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Jeg kan ikke få armene ned over dit hår, det er bare så rigtigt til dig. 🙂 Kjolen er også super fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det hår er simpelthen så lækkert til dig Mie 🙂
  Ligesom den nye kjole, som jeg også savler over!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PAST WEEK