ONE FOR THE DETAILS

je t’aime jane

 photo collage2_zpsaf4482b3.jpg
 photo collage3_zps4b034920.jpg

Kender I det der med, at man opdager noget man ikke kan leve uden, alt for sent? Det er lige sket for mig, med den den fantastiske “je t’aime jane” bluse fra Bella Freud. Den er udsolgt overalt – med undtagelse af Ebay, hvor den bliver solgt til overpris. Den bliver selvfølgelig ikke mindre pæn af at Alexa har den på.  Hvis I kender til et godt alternativ, må I meget gerne smide et link ?

Så må I også lige have en fantastisk fredag ?

You know the feeling, when you find something that you cant live without, but it’s sold out everywhere? Thats what im going through right now with this jumper from Bella Freud. If you know a great alternative, please leave a link ?

5 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE FOR THE DETAILS