SUNDAY/FUNDAY

ELLIE

Hvis I mangler lidt god musik under nytårsforberedelserne, vil I så ikke gøre jer selv en tjeneste og høre/se denne sang, fra Ellie Gouldings nyeste album. Faktisk vil jeg anbefale jer at høre begge hendes albums. Jeg har nærmest ikke lyttet til andet, de seneste par måneder og bliver mere og mere betaget at hendes lyse stemme og den perfekte kombination, mellem traditionel pop og elektronisk musik.

Kan I nyde årets sidste dag ? Jeg håber at få tid til at tjekke ind igen senere..

I you havent done it already, I would  really recommend that you listnen to this amazing Ellie Goulding track. Actually you schould listen to both of her albums which are the perfect mix of traditional pop and electronic music. Im a fan. A big fan and it’s pretty much all I have been listening to the past two month.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY/FUNDAY