ELLIE

♥ HAVE A HAPPY NEW YEAR ♥

IMG_7390_zps94b284e3

IMG_7386_zpsa0642823

IMG_7389_zps06af7142

Her kommer årets sidste indlæg og I dagens anledning, har jeg valgt at hoppe i min nye glimmernederdel fra Monki. Husker I lige at følge med på bloggens Facebookside? I dag har jeg bl.a vist et lille billede af mit nytårsoutfit.

Desuden vil jeg lige benytte lejligheden til at sige TAK, TAK, TAK fordi I læser med og fordi I har været med til at holde bloggen kørende de sidste 3,5 år. Det er jo vanvittigt.

Så var det nu, at det ville være på sin plads at skrive, at 2012 har været en vanvittigt år, sådan rent blog mæssigt og at der er sket enormt mange ting. Sådan har det faktisk ikke været. 2012 har været dejligt, skønt, stille og roligt, uden store op eller nedture. Jeg vil gerne indrømme, at jeg har kæmpet en lille kamp for at holde jer hængende, i den periode hvor jeg valgte at flytte hele mit liv til udlandet. I blev, kommenterede og fulgte med i mit lille eventyr, hvilket jeg er dybt taknemmelig og stolt over.

Jeg er mere end klar til 2013 og jeg ved, at der venter mange spændende ting og nye udfordringer lige rundt om hjørnet.

Kan I have en fantastisk aften ? Vi ses i det nye år ?

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLIE