SNAPSHOTS FRA HVERDAGEN #23

SUNDAY/FUNDAY

IMG_7358_zps6562df5a

IMG_7350_zps9c5b6c91

IMG_7370_zpsfd5da23b

outfot_zps5e5681db

Photobucket

Photobucket

Coat: COS Shirt: Secondhand Jeans: COS Shoes: Vagabond Bag: Alexander Wang

Hej boys and girls. Har I nydt jeres søndag? Det kan I tro at jeg har. Jeg trængte til at komme ud og se noget andet end mine forældres hus, så jeg pakkede bilen, tog Paw under armen og kørte til Odense, hvor butikkerne havde åbent. Jeg var endda så heldig at finde min nytårskjole. Lidt sent om man vil. Ved I hvad I skal have på?

Hi boys and girls. How was your sunday? Mine has been pretty good. I kind of needed to see something else than my parents livingroom, so I teamed up with Paw, packed the car and went to Odense where the shops were open. I was lucky to find my dress for new years. A little late, thought, but I guess thats better than nothing. Do you know what you are gonna wear?

7 kommentarer

  • Karen

    Øv, hvor kunne det have været en nytårs-treat at slentre en tur ned gennem byen og så pludselig støde på Miø! Men vi ses garanteret næste gang du shopper i Odense. Byen er lillebitte. 😉
    Godt nytår, unge dame! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mie

      Hvor er du sød, Karen. Det håber jeg bestemt at vi gør 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor jeg glæde mig til ar se din nytårskjole!!!!
    Hæ jeg har rigtignok nydt min søndag 😉

    http://Www.agoodiebag.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super lækker jakke du har!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har den sygeste tøjkrise ang. nytår.. øv!
    Men jeg glæder mig til at se hvad du har fundet!

    planetenjulia.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNAPSHOTS FRA HVERDAGEN #23