REMINDER: INDIVIDUAL BY JORDAN

BERLIN STATUS, PART 2

IMG_4819

Jeg tænkte at jeg lige ville følge op på DETTE indlæg, som jeg skrev for en uge siden. Jeg har det stadig godt hernede. Rigtig godt. Det hele føles mere og mere som en almindelig hverdag. Jeg er stadig meget forelsket i det område jeg bor i og er over lykkelig over at have verdens bedste roommate, som heldigvis også elsker at tage outfit billeder.

Arbejdet er også fint. Selvfølgelig er sproget en kæmpe udfordring, både socialt og fagligt. Jeg forstår næsten alt tysk, men jeg har svært ved at tale det. Heldigvis taler de fleste unge perfekt engelsk, så for det mester taler de til mig på tysk og jeg svarer på engelsk. I går mødte jeg forresten en tysk læser da jeg var på arbejde. Det var altså en lidt skør oplevelse.

Der er selvfølgelig også ting som er svære og knapt så gode. F.eks har vi stadig ikke fået internet i vores lejlighed. Det tager 2-3 uger at bestille. Derfor stjæler vi noget fra en Cafè som ligger I vores bygning, men det slukker hver dag kl. 21 og fungerer absolut ikke optimalt. Derfor er det heller ikke helt nemt at være den bedste blogger, men jeg gør det så godt jeg kan. For et par dage siden smadrede jeg også skærmen på min Iphone og det koster over 1000 kr. at få lavet hernede. Selvfølgelig skal den slags ske når man er ikke er hjemme.

Jeg har fået en del mails ang. tips til gode steder i Berlin. Der er sikkert mange af jer som skal herned i Efterårsferien, så jeg vil bestræbe mig på at få lavet en guide til de bedste shoppe og spise steder inden.

Hvis I har andre spørgsmål, skal i endelig ikke holde jer tilbage.

Kan i have en dejlig søndag ? Jeg tjekker ind igen i morgen med et par outfit billeder.

11 kommentarer

 • Puk

  Hvordan har du fået lejlighed i Berlin? Har du nogle gode sider til boligsøgning dernede? 🙂

  Og hvordan finder man ud af alt det der kedelige kommunelle stof?

  Jeg stemmer for at du laver en guide for dummies (overvejer selv at flytte derned når jeg er færdig med at læse) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Puk…
   En af mine venner kendte min nuværende roomie og hun havde allerede vores lejlighed på hånden, så det gik hurtigt. Men den bedre hjemmeside for boligsøgning i Berlin er http://www.wg-gesucht.de

   De kedelige ting tager man bare som de kommer. Det er svært at forklare.

   Lige ang. det kommer der nok ikke en guide. Det er for kedeligt. Men hvis du har flere spørgsmål, skal jeg gøre mit bedre for at svare 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt du nyder det! Lyder spændende!!
  Tjek gerne min nye blog ud og kommenter hvad du synes 🙂 http://www.ebayfund.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Dejligt at høre, at du nyder Berlin. Jeg skal derned i efterårsferien, og har allerede en laaaaang liste med steder, men man kan altid bruge flere tips 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Seje Mie, hvor har du fundet din roomie henne? For vil selv gerne flytte til lige præcis, men mangler en og bo med? :–))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Ida…
   Det var på en af de der heldige måder, hvor der er en som kender en der kender en!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  I really like your pants!

  http://lavieenliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg forholdsvis ny læser på din blog, så jeg funderer lidt over hvad det egentlig er du går og laver i Berlin? Der kommer hele tiden indlæg, men jeg kan stadig ikke rigtig finde ud af det. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Velkommen til 🙂 Jeg bor hernede i 4 måneder. Jeg arbejder deltid I COS (som jeg også gør i København) og ellers nyder jeg bare livet og byen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REMINDER: INDIVIDUAL BY JORDAN