SHOP SHOP

FLOWERS

IMG_1025

IMG_1049

IMG_0984

I går var jeg hoppet i min blomstrede sommerkjoler, som jeg pludselig er blevet enormt glad for, selvom jeg har haft den i flere år. Jeg er generelt glad for at jeg har taget mange kjoler med herned. Det passer ligesom bedre til de smukke omgivelser.

Kan i have en dejlig lørdag ?

Yesterday I was back in my flower dress, which suddenly has become one of my favourites, though I have had it for years. In general im pretty happy that I brought so many dresses that suits these beautiful locations ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP SHOP