Fresh, clean & minty

Facts #6

Så er det igen blevet tid til et par random og ligegyldige facts. Den undrer mig egentlig lidt, at jeg kan blive ved med at finde på noget, men det går ganske fint. Hvis i vil se de andre Facts indlæg kan i bare trykke i de små kasser under teksten ?

Photobucket

1. Jeg spiser næsten aldrig rugbrød. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide det, det siger mig bare ikke rigtig noget.

2. Mange tror at jeg er sådan en irriterende type, som bare kan spise alt hvad jeg vil, uden at tage på. Det er jeg ikke. Jeg er bare enormt bange for at tage på og tænker meget over hvad jeg spiser.

3. Da jeg blev student havde jeg kort hår. Som i helt kort.

4. Jeg går enormt meget op i vejret og tjekker DMI flere gange dagligt. Men det gør alle danskere vel?

5. Jeg har aldrig haft kæledyr. Eller, det passer ikke. Jeg havde en undulat da jeg var lille. Jeg har heller aldrig været hende, som kunne gå helt i svime og et dyr. Men jeg kan godt lide dem. Især små søde hunde.

6. Jeg er verdens dårligste til at spare op. Ville virkelig ønske at jeg var en af dem som altid lige havde lidt på kistebunden når computeren brød sammen, cyklen blev stjålet eller når de ubehagelige regninger dukker op. Nogen der kan give mig et kursus? 😉

   

9 kommentarer

 • Mette

  Du har ret i at almindeligt rugbrød godt kan være lidt kedeligt i det.
  Men hvis man rister det eller laver toast af det, er det helt fantastisk!! Prøv det 🙂 (det er jo noget sundere end hvidt franskbrød)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan har jeg haft det med rugbrød i mange år, kun indenfor det seneste år at jeg er blevet bedre venner med rugbrød, men det er kun pga. af at jeg er lidt af en von and, når det kommer til penge.
  Gider ikke betale 25kr for frokost i kantinen, hvis jeg kan klare det for en 10’er selv og så er rugbrød pludselig attraktivt, men godt lyst brød vil jeg hellere have.

  Hvordan får man en opsparing? Lav et udspecificeret budgetskema og post lidt mere ind i hver kasse, end du skal – så har du efter ½-1 år pludselig en skjult opsparing og giv dig selv kun et minumum af penge på din dankortkonto, det gør det synligt hvornår der bliver trukket på ud af dit budgetskema/konto og så gør uforudsete udgifter knap så ondt, selvom det gør ondt at eks. elregningen er 200kr højere end forventet og de der 200kr ikke kan bruges til noget det er sjovere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeeelsker rugbrød. Pizza er det bedste men så kommer rugbrød også lige efter. 😉 Jeg er nok ikke som andre dansker, for det med vejret der kigger jeg kun ud af vinduet (sommetider stikker en arm ud) og tager den der fra. 😛
  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du finder gode tips til hvordan man lærer at spare lidt sammen…. pass it over, tak! 🙂

  Kig gerne forbi min blog, hvor der lige nu er en dejlig sommerkonkurrence:
  http://www.basicfixt.dk/2012/07/vind-et-gavekort-til-sephora/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sååå meget det helt samme forhold til rugbrød haha 😀

  http://agoodiebag.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Haha… godt at høre. Jeg følte mig ellers lidt alene om den holdning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olga

  Har du et billed af dig selv med kort hår?
  btw. Er jeg vild med din blog og de små facts elsker jeg!

  Kram Olga

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak skal du have. Jeg må se om jeg kan grave et frem et sted. Men det er jo maaaaange år siden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fresh, clean & minty