HOME♥

Det sidste fra Roskilde

Billede2

Photobucket

Billede3

Pictures: Paw Ager

Knit: Zara Shorts: Topshop Shirt: Topshop Boots: Topshop

Efter at have sovet 13 timer i nat, er jeg endelig ved at være mig selv og jeg glæder mig til at komme tilbage til livet herhjemme. Dette bliver det sidste om Roskilde i denne omgang. Jeg kunne forestille mig, at det også bliver lidt trættende for jer at læse om 🙂 Billederne stammer fra i lørdags, og jeg tror faktisk, at jeg var en lille smule fuld da de blev taget. Jeg havde lige tilbragt et par timer i H&M lejeren sammen med Paw og Lasse, hvor vi nok drak en enkelt øl for meget 🙂

Var der nogen af jer som var afsted? havde i en god festival og fik i set noget god musik? Mine favoritter var Mew, Apparatjik og Bon Iver, som virkelig overraskede mig positivt. Jeg elsker musikken, men jeg var bange for at jeg ville stå og falde i søvn under koncerten, hvilket absolut ikke blev tilfældet.

This is the very last pictures from Roskilde festival. Now im home and after 13 hours of sleep im ready to go back to the real life.

   

6 kommentarer

 • Caroline F.K

  Hvor ser du altså bare godt ud på billederne fra roskilde 🙂 haha det synes jeg altså var lidt svært efter 8 dage. Men jeg elsker virkelig streetstyle derfra og generelt festivalstilen. Synes på en måde det er mere personligt fordi det er mere sprælsk og anderledes..

  Jeg var også til Bon Iver, og den koncert var altså magisk. Havde lidt forventet en stenet koncert hvor man bare dalrede lidt rundt, men han spillede bare alle de sange jeg havde drømt om at høre og ja så spillede de bare så lækkert. En af de bedste koncerter synes jeg var The Gossip. Er helt vild med den trio, synes bare de har så meget attitude og personlighed og så er deres musik bare lige mig. Det var en virkelig god oplevelse. nå ja ja, men tak for en skøn blog jeg nyder at læse, du skiller dig bestemt ud fra mængden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline k

   Okay jeg fik vist kludret gevaldigt i de kommentarer.. nå du forstår hvad jeg mener q:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline k

  Hvor ser du bare godt ud på billederne fra Roskilde 🙂 haha det synes jeg nu var lidt svært til sidst efter 8 dage. Men elsker alt streetstyle derfra, er virkelig vild med festival stilen, synes det er mere personligt på en måde og bare sjovt og spraglet.

  Jeg var også afsted og ja jeg må sige jeg også synes Bon Iver var magisk. Havde lidt forventet en stenet koncert hvor man bare stod og dalrede lidt, men altså det var jo fantastisk, han spillede præcis de sange jeg havde drømt om at høre 🙂 dejligt at blive positivt overrasket. Jeg så også The Gossip som uden tvivl var en af de bedste koncerter. Jeg er så vild med den trio, de har så meget personlighed og attitude, så du dem ? :)… men tak for en super blog, massere ros til dig 😉 og god ferie når du når dertil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænk at man kan være så flot selv på Roskilde!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Super fede shorts! Er det længe siden de er købt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tak! Nej, jeg købte dem på udsalg på webshoppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME♥