It´s a man thing

Around the world..

De sidste halve år, har uden tvivl været en af de bedste perioder i mit liv. Sjældent har jeg oplevet SÅ meget på så kort tid. Det skyldes uden tvivl mine mange rejser og jeg har faktisk være afsted hele 6 gange! Det var slet ikke planen og mange af dem var små spontane ture. Jeg håber at det kan fortsætte, for det er virkelig noget af det som øger livskvaliteten, set med mine øjne. Her er til lille tilbage blik:

I Januar tog jeg til Egypten med to af mine veninder. Det var en klassisk charterrejse og der var ikke meget kultur over det. Formålet var egentlig også bare at få en masse varme og have det sjovt. Det må man sige vi fik og aldrig i mit liv har jeg været så udhvilet 😉

Photobucket

Photobucket

I Marts var jeg et hurtigt smut i London, da jeg skulle på et kursus med mit job i Cos. Jeg skulle alene afsted, så omfanget af billeder er yders begrænset..

Photobucket

Dagen efter jeg kom hjem fra London, tog jeg til Oslo bl.a sammen med Sofie. Vi var inviteret derop af Samsøe Samsøe som havde valgt at afholde deres show deroppe. Der var en virkelig sjov og vild tur og sjældent har min krop været så træt 😉

Photobucket

Photobucket

Det var også i Marts at min mor og jeg tog til Barcelona. Her havde jeg aldrig været og jeg kunne virkelig godt lide byen, maden og sproget…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I April var jeg igen afsted sammen med min mor og denne gang havde vi min søster med. Destinationen var Sardinien og rejsen var yderst spontan. Min mor havde fundet verdens billigste flybilletter, så vi ryddede alt hvad vi havde i kalenderen og tog sydpå. Det er absolut ikke mit sidste besøg på øen.

Photobucket

Photobucket

I sidste uge var Paw og jeg i Berlin. Nok årets bedste rejse. Det var en af de der ture hvor alt går bedre end man havde turde håbe på…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Og det var så det. Nu har jeg ikke flere rejser i sigte og det går mig lidt på. Måske burde jeg også lige blive og trække vejret i København, som heldigvis byder på mange sjove ting i den kommende tid. Men så snart muligheden byder sig, er jeg den der er rejst ?

 

12 kommentarer

 • Anna

  Hvor er det dejligt at høre! Sad netop og læste din blog forleden og tænkte paa, at du ser rigtig glad ud 🙂
  Jeg ÆLSKER ogsaa at rejse!! Har ikke vaeret ude at rejse i to aar til sommer, og jeg er ved at gaa ud af mit gode skind! Vil aaaafsted! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, at rejse er at leve! Jeg har selv været afsted to gange i år, og skal afsted igen om mindre end en måned. London og Barcelona har djeg været i indtil videre. Jeg er enig. Barcelona er en af de bedste byer nogensinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Årh hvor dejligt! gid det var mig som havde en at se frem til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åh det lyder herligt (: Barcelona er en af mine yndlingsbyer, og det er efterhånden halvandet år siden jeg var der, så jeg går og håber på en tur snart 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhhhh, jeg elsker også at rejse! ^^ Jeg har ikke været afsted endnu, men heldigvis byder de næste 3-4 måneder på et par ture, og så er København jo hellere ikke det værste sted at være 😉 Dine sidste 6 måneder ser i hvert fald gode ud! 😀

  ps. Ville bare lige høre, om du stadig ville overveje det jeg skrev til dig på mail om? 🙂
  xoxo Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Sorry Caroline, jeg har lige haft lidt meget at se til. Jeg svarer ASAP 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ak ja! At rejse er som bekendt at leve. Det er uforudsigeligheden, nye kuturer, udvidelsen af horisonter, farver, ny mad og sprog i en smuk potpourri, der gør det hele så specielt og indbydende. Jeg er superglad for alle de rejser, jeg har været på i livets løb – privat som i studie- og arbejdsmæssigt øjemed. De er med til at definere mig som person og bidrager til, at man ikke lever i sin egen lille danske boble. Jeg har i år oplevet kontrasternes Indien, der sætter vores forkælede hverdag i perspektiv, og jeg glæder mig som et lille barn til sommerens rejse tilbage til mit paradisiske Jordan, hvor jeg skal deltage i et fransk-jordansk bryllup. Det har jeg altid drømt om. Og det er jo sundt at drømme sig videre til næste destination…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkelig til at have været et fantastisk halv år 🙂 Dejligt med så mange rejser, glæder mig endnu mere til selv at komme afsted efter sådan et indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tak skal du have. Skønt at du har noget at se frem til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It´s a man thing