Summer & Silk

Summerdays

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Her får i lige tre hurtige snapshots fra vores anden dag i Berlin. Vejret er så godt, at jeg ikke kan få mig selv til at sidde ved computeren. Vi bruger tiden på at spise i solen, gå lidt rundt, spise i solen, gå lidt rundt, for så til sidst at spise i solen. I dag er det 1. Maj og det gør man åbenbart meget ud af hernede. SÅ må vi se hvordan det ender 🙂

Kan i have en skøn dag..

   

4 kommentarer

  • Tag til kreuzberg idag! Området omkring Mariannenplatz (U1 Görlitzer Bahnhof). Det skal opleves på 1. Maj.
    Håber jeres dag bliver fantastisk 😀 Jeg ville selv gerne have været i Berlin idag, men havde ikke penge til det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig sød sommerkjole. Det bliver spændende at se hvad de finder på i Berlin 1. maj, jeg var i Rom på 1. maj 2010. Der var vildt mange mennesker på gaderne, vogne med musik og folk var bare glade og nød det skønne solskind.
    /Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer & Silk