Nelly AW12

Berlin, Baby

Billede-3135-800x520

Billedet er fra Berlin i April 2011

Juhuuu…. I skrivende stund er jeg på vej til Berlin, for 3. forår i træk, sammen med Paw. Det er en af de rejser som jeg har glædet mig RIGTIG meget til. Vi har absolut ingen planer og tager det hele som det kommer. Jeg elsker virkelig byen og glæder mig til gensynet. Jeg må indrømme at jeg ikke lige har planlagt 10 indlæg til jer, men der skulle gerne være internet på hotellet, så mon ikke jeg tjekker ind lige straks.

I må have skønt indtil da ?

Im on my way to Berlin right now. Its my third time there and I love the city, so I cant wait to come back.

7 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly AW12