A little something

Fine ting fra H&M

Tidligere idag nåede jeg lige et smut forbi H&M, inden jeg skulle møde på arbejde. Det er ved at være et stykke tid siden at sidst har været forbi så jeg håbede at der var kommet en masse nye ting. Det var der heldigvis.

Photobucket

Det vælter med gule varer og selvom jeg aldrig havde troet at det skulle ske, har jeg altså fået en lille svaghed for farven. Se selv HER. Egentlig troede jeg også at jeg var helt færdig med bordeaux, men jeg ville ikke have noget imod at eje de fine jeans med leopardprikker.

Photobucket

Hvis man ikke er klar til at gå all in på gul, kan man evt. starte med et par strømer. OG så er der jo den smukke mønstrede jakke, som jeg stadig drømmer om.

Today i spotted these nice things in H&M. I really need the jacket.

   

7 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little something