Pretty things on sale

Året der gik, part 2

 

 

Så blev det tid til anden og sidste omgang af tilbageblikket på år 2011. Denne gang skal det handle om sommeren og efteråret. Vi starter med et billede af mig, som bliver klippet af min yndlingsfrisør, Karina. Senere fik jeg også pandehår, som jeg har besluttet mig for ikke at beholde i denne omgang..

Photobucket

Photobucket

En tidlige sommerdag blev jeg ringet op af Kia som ville sende mig til London med kun en enkelt dags varsel. Det sagde jeg naturligvis ikke nej til..

Photobucket

… jeg tog afsted sammen med et par venlige pressefolk fra Universal music og hele formålet var, at vi skulle til koncert med disse to flotte piger – The Pierces. Universal havde nemlig købt nogle annoncer hos Bloggers Delight, for at promovere The Pierces og det inkluderede at en blogger skulle opleve dem live. Det blev heldigvis mig 🙂

Photobucket

Det blev også til en anden lille rejse i bloggerregi. Visit Sweeden inviterede nemlig mig, og en lille håndfuld søde bloggere, på en shoppingtur i Malmø med spa og hotelophold.

Photobucket

Mig og mine yndlingspiger til sommerens Distortion. Dengang var vi alle samlet. Senere på sommeren flyttede Line (ved siden af mig) til mellemøsten, men hun kommer heldigvis snart hjem. Desværre skal vi, om et par uger, sige farvel til Anne (ved siden af Line) da hun flytter til New York for at læse. Jeg elsker det her billede og glæder mig den dag vi alle er samlet igen. Måske det bliver i New York 🙂

Photobucket

Jeg fik mig også endnu en tatovering..

Photobucket

Jeg købte mange bluser med fine kraver…

Photobucket

… ja, jeg blev nærmest besat af kraver.

Photobucket

I Juni blev det heldigvis tid til årets Roskilde Festival.

Photobucket

Photobucket

Muligvis det mest populære outfit jeg nogensinde har vist på bloggen.

Photobucket

Efter Roskilde tog jeg en uge til Cypern med mine forældre. Her lavede jeg ikke andet end at sove, spise, bade og blive brun. Mere af det i det nye år, tak 🙂

Photobucket

Jeg forelskede mig i kombinationen af lange ærmer og korte ben..

Photobucket

Jeg gik enormt meget i gråt tøj.

Photobucket

I August kom modeugen og her er et billede fra mit favoritshow – Gaia.

Photobucket

…Jeg tilbragte dagene med de andre bloggere og det inkluderede naturligvis en masse “billedtagning”

Photobucket

.. de helt store bloggere var der også.

Photobucket

Mig på toppen af København..

Photobucket

Det var også i August at jeg var til den smukkeste og mest gennemførte åbning af Lanvin butikken i København..

Photobucket

… og festede med Selveste Christian Louboutin (og de andre bloggere – naturligvis)

Photobucket

På en sensommerdag kørte pigerne og jeg ud i det blå og besøgte bl.a smukke Helsingør og Kronborg.

Photobucket

Senere på efteråret tog vi på ødegårdferie i Sverige..

Photobucket

…Jeg havde været enormt stresset i ugerne optil, så turen kunne ikke være faldet på et bedre tidspunk. Vi gik ture, spiste mad, drak rødvin og sov. Det bliver uden tvivl gentaget.

Photobucket

Photobucket

I November købte jeg mine elskede sorte sko fra Cos

Photobucket

og en lækker strik fra H&M som stadig bliver flittigt brugt..

Photobucket

Jeg søgte længe efter en lang vinterjakke og endte med at finde en i genbrug til 80 kr. Sådan.

Photobucket

Kørte hjem til Jul i dette vidunder som jeg lånte af Peugeot. Det bliver hårdt at aflevere den tilbage..

Så kom vi igennem den sidste omgang af “Året der gik”. Som jeg nævnte i det tidligere indlæg, har jeg personligt haft et rigtig godt år, som har budt på mange oplevelse som jeg ikke havde forventet at få. Det har også været året hvor jeg har sagt farvel til 3 af mine bedste venner, som er taget ud på eventyr i den store verden. Deres hjemkomst er noget af det som jeg ser rigtig meget frem til i det nye år.

Jeg synes også at det er vigtigt at bemærke, at år 2011 på mange måder har været et uforglemmeligt år på verdensplan. Både på godt og ondt. Jeg vil ikke udgå at nævne det arabiske forår, drabene på Osama bin Laden og Gadaffi. Vi kommer heller ikke udenom den triste begivenhed i Norge, som på mange måder stadig påvirker mange af os. Alt i alt har det været et år som jeg ikke glemmer og jeg håber så inderligt at 2012 har meget godt at byde på.

Til sidst vil jeg sige tusind tak til jer fordi i læser med. Det betyder at!

I MÅ HAVE ET FANTASTISK NYTÅR!!!

15 kommentarer

 • Den trøje med krave, som du havde på på Cypern, hvor har du købt den?
  Ps. Du har en lækker blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har længe tænkt på at smide en kommentar hos dig, og nu hvor jeg også selv med en veninde har fået mig en blog, syntes jeg at det var på tide! Ville bare fortælle dig at du har sådan en fin og inspirerende blog! Dine billeder er SÅ fine, og det hele virker så ægte. Du inspirerer mig rigtig meget, med din meget smukke stil! Håber at du også vil kigge forbi vores blog, hvis du får tid- det ville være rigtig sejt! Godt nytår til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Victor

  du har fået endnu en tatovering? hvad har du da ellers?:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dit tilbageblik gør mig knusglad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du tager meget smukke billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak og i lige måde Mie 🙂 Det jeg så godt kan lide ved din blog er at den er så nede på jorden og troværdig. Super fedt efter min mening! Og så har du altid fine billeder og god atmosfærde herinde også. Godt nytår, Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak, Anne. Det er jeg rigtig rigtig glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  har du nogensinde fået at vide, at du lidt ligner en nordmand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hahahahaha… nej! tænker du på en bestemt normand? eller bare sådan generelt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Feeede outfits på billederne nr. 11,12,13,14 (-:
  Du er en god inspiration!

  Kig gerne forbi: http://nanna-wallflower.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamille

  hvordan holder du dig i så god form?? du har jo verdens flotteste figur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Ih altså. Tusind tak 🙂 jeg forsøger at spise ret sundt og så løber jeg også en del. Thats it 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty things on sale