Snapshots fra hverdagen #2

No light…

De sidste par måneder, har jeg nærmest ikke hørt andet end Florence and the Machine. Før kunne jeg ikke helt forstå alt hypen, men efter at have lyttet til det første album et par gange, var jeg intet mindre end besat. Det andet album, Ceremonials, udkom for en månedstid siden og er mindst lige så fantastisk. Jeg ELSKER deres nye single, no light, og videoen er noget af det smukkeste. Se den lige, hvis du ikke allerede har gjort det.

Jeg har en laaaang men god dag i vente. Jeg starter med en kaffeaftale med min veninde. Herefter skal jeg til hele 1, 2 3 events og til sidst har jeg et fotojob i H&M. Jeg tjekker ind senere. I må have en skøn dag?

8 kommentarer

 • Elsker, elsker florence + the machine! Og videoen er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt fantastisk sang! Jeg har også først opdaget dem her for nylig, fordi jeg hidtil har troet, at det var et rock-band 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne ØJ

  Florence <3
  Hun SKAL komme til Roskilde 2012. Eller i det mindste Northside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ja, hun er intet mindre end FANTASTISK!!!

  Kan stadig slå mig selv for jeg ikke hørte hende på Roskilde sidste år – må håbe hun snart optræder i DK igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Og den missede jeg selvfølgelig, da jeg slet ikke kendte hende dengang. FML: Håber SÅ meget at de snart kommer til DK

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en travl, men god dag 🙂 Glæder mig til billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshots fra hverdagen #2