âś•
Peter Jensen, pasteller og dansk design

Tirsdagstip – Shoppeaften i Illum

Photobucket

Photobucket

Photobucket

På torsdag d. 3/11 holder ILLUM shoppeaften fra kl. 19.30 – 21.00 hvor der vil være 20% på masser af varer. En god mulighed for at købe julegaverne lidt billigere, eller bare en god mulighed for at shoppe til dig selv 🙂 For at komme med, skal man være ILUUM Key medlem. Det kan du blive på Illum.dk eller i døren på selve aftenen. Det koster ikke noget at blive medlem og når du køber noget i ILLUM, og viser dit Key kort, optjener du point som bliver omdannet til penge, som du kan bruge i ILLUM. I hele November får man dobbelt op på sine point.

Hvis i bestiller koret i sidste øjeblik, når i ikke at modtage det med posten. Derfor skal i bare printe siden ud med medlemsnummeret og vise den i døren.

HAPPY SHOPPING

Sponsoret indlæg

4 kommentarer

 • Hej Mie.
  Jeg lovede at skrive når Alexas styles ramte Vero Moda på Strøget. I dag har vi modtaget den prikkede nederdel og en fin cremefarvet chiffon skjorte med sorte detaljer også i forbindelse med Alexa.. Måske flere af de ting som hun er med i kommer de næste par dage..

  Knus Nicole

  Siden  ·  Svar pĂĄ kommentar
 • Amalie

  Ved du hvilke butikker der er med eller om man kan se det et eller andet sted?

  Siden  ·  Svar pĂĄ kommentar
  • Mie

   Nej, det ved jeg desværre ikke. Jeg tror dog at de fleste er med 🙂

   Siden  ·  Svar pĂĄ kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peter Jensen, pasteller og dansk design