The Low Waist

Peter Jensen, pasteller og dansk design

Photobucket

Photobucket

Det er gråt, vådt, mørkt og tåget og det går ikke ligefrem den rigtige vej. MEN i dag steg mit humør en kende, da jeg faldt over disse billeder af Peter Jensens FW11 kollektion hos Urban Outfitters. Det er vinter på den lækre måde og jeg elsker de forskellige farve kombinationer. Generelt er jeg ret stor fan af Peter Jensen og hans pastelfarvede univers. Efter min mening, er han dèn designer, som Danmark kan være mest stolt af og fortjener fortjener meget mere omtale og mange flere butikker burde forhandle hans design.

Hvilken Dansk designer kan i egentlig bedst lide?

2 kommentarer

  • Mia

    Ja Peter jensen er virkelig dygtig! Er også vild med ham men er ikke så “pastel” så i øjeblikket er mine danske ynglings designere Prim I am og won hundred.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg synes klart at Peter Jensen og Henrik Vibskov er de bedste danske designere, fordi de begge er meget modige i deres tilgang til mode og begge har et legende univers, der passer godt til mit eget stilmæssige udtryk. Selvom meget af deres tøj ikke er til alle, specielt ikke Vibskovs.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Low Waist