Colors

Nye Armbånd + Spørgsmål

Photobucket

Photobucket

Her var hvad jeg fik fat i, til Yvonne Konè lagersalg i går. Jeg har tidligere skrevet om hendes armbånd HER. Der var mange pæne tasker, som jeg kunne have købt, men jeg har jo èn og begrænsede mig derfor til armbånd. Måske har i bemærket, at jeg næsten aldrig går med smykker. Det er ikke fordi jeg ikke synes at det er pænt, men jeg har bare ikke rigtig kunne finde nogen, som lige var mig. Kender i det? nu er jeg kommet i tanke om, at jeg også gerne vil have nogle lidt mere farverige armbånd. I ved, den slags som er knyttede/flettede i forskellige farver. Er der nogen som ved hvor den slags kan købes?

6 kommentarer

 • hvor meget gav du for dem?
  og hvad var priserne generalt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   De kostede 100 kr. Priserne på taskerne var ca. halv pris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Lav dem selv! Det er mega nemt. Er selv lige gået igang og et armånd tager ca 20min at lave. Der er mange sider og videoer derude der viser hvordan man kan lave de forskellige møsntre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak for tippet. Det vil jeg kigge nærmere på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Prøv på ebay, der er det usandsynligt billigt, og du kan få hele partier til 10$. De tager selvfølgelig bare lidt tid om at komme frem. Søg på friendship bracelet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Uh.. tak for tippet. Det vil jeg bestemt prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colors