Tirsdag

White Nights..

Der er ikke noget at sige til, at smukke Oh Land svømmer i succes. Min fascination er ikke blevet mindre efter hendes nye video. Den har det hele; god musik, pænt tøj, flotte billeder og smukke drømme. SE DEN

8 kommentarer

 • Jeg har gået rundt og nynnet den her sang hele dagen, men kunne simpelthen ikke komme i tanke om hvad sangen hed, eller hvem der sang den.
  Det er jeg glad for at jeg nu ved XD Sangen er fantastisk, videoen er fantastisk, tøjet er fantastisk, dansen er fantastisk, scenerne er fantastiske, omgivelserne er fantastiske og hun er fantastisk!

  Jeg elsker at hvis jeg så denne video på MTV ville jeg instinktivt kategorisere den som en “udenlandsk” musikvideo, for normalt laver danske musikere slet ikke sådan her en video. Hun er jo også bare så smuk, og har sådan en smuk stemme, og jeg er helt væk i hendes sølv glitter herresko (jeg prøvede nogle ligende i Aldo i sidste uge, desværre var de for store X3), og de der shorts hun har på i starten med et eller andet print som er meget miumiu-ish.

  Jeg elsker virkelig videoen (just in case you didn’t notice it before XD), og jeg vil med det samme dele den på facebook så alle andre også kan nyde den her fantastiske sang og der tilhørende smukke video

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … og så kom der også et par herresko i sølvglitter på min ønskeliste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ja, hun er god fin og pæn, er hun!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LH

  hun er så sykt bra artist! Jeg har hørt på den sangen over 1000 ganger nå, love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vild med hende 🙂 Hvilket kommer lidt bag på mig, da jeg normalt er til rock, hehe.. Men hun er fiiin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Er fuldstændig enig, helt fantastisk video!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja hun er sgu ret fantastisk… Er personligt også småpjattet med denne her helt enkle live-udgave af LEAN

  http://minforestilling.blogspot.com/2011/03/oh-land-nedtlling.html

  /Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag