Shorts…

ShortsJeg er virkelig pjattet med begge shorts fra H&Ms conscious collection, som kommer i butikkerne til April. Især parret til venstre, med de fine fine bølger, kan ikke undværes i min sommer garderobe. Sammensat med en luftig hvid oversize t-shirt, et par rå støvler og uglet hår, vil jeg være godt kørende! Jeg tæller dage til foråret nu..

5 kommentarer

 • Jeg har også kigget en del på de første som jeg er HELT vild med!! Dem må jeg bare eje..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også mig.
  De er virkelig flotte kan lige se dem sammen med en grå strik og en hvid skjorte 🙂

  /Rikke
  http://modekolibrien.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Sofie

  Ih hvor er de yndige:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvad de kommer til at koste dem til venstre med bølgerne? 🙂

  Katrine Anna
  http://rasberryrecord.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke leve uden dem til venstre! De er så fine.
  selv ville jeg style dem med en hvid over sized skjorte eller en hvid top, og med mine rå hvide gladiator sandaler.
  Glæder mig til at prøve hvidt på hvidt looket.
  Og jeg kan bare ikke vente til sommer! Jeg skal konfirmeres og min mor skal holde rund fødsesldag. Vi skal muligvis på ferie i london i en uge (3 år i træk) og jeg glæder mig bare til alle de ting man kan gøre om sommeren.
  At gå i shorts og sandaler, at tage på stranden, at soppe i bade bassin, at kunne gå i skole uden en jakke på, at have det alt for varmt i klasse lokalet, at cykle lange ture og stå på rulleskøjter. At spise is uden at få forfrysninger i hånden, at spise udenfor, at tage på lange shoppingture, at have bikini på. At skulle have solbriller på, ikke at kunne se en skid i TV’et fordi solen skinner på skærmen, at gå uden sko på, at lege med min hund, at gå med tank tops og føle mit hår flagre i vinde.
  Til det hele.

  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday