Pretty in black..

Leo

Billede 3

Jeg har kigget på disse leopard sko fra Zara i et godt stykke tid nu. I dag fandt jeg dem endelig på udsalg, og så måtte jeg altså slå til. Så må vi bare håber på at sneen snart forsvinder og at leopard stadig er hot til den tid. Men er det ikke altid det?

6 kommentarer

 • jag har också klämt på dom där skorna men jag trivs inte i platta skor..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Mie 🙂 hvad gav du for skoene? De er super fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Caroline.
  Det kan du tro at du må. Send mig en mail: Mie@wewonder.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 4.Hej Mie Jeg laver en anderledes “året der gik” post på min blog, hvor jeg har valgt mine 12 ynglings blogs, tildelt dem en måned hver, og så vælger jeg mit ynglings outfit fra deres blog i den måned, som jeg så poster på bloggen, men så tænkte jeg pludselig: “hvorfor ikke spørger om bloggerne slev vil vælge deres outfit?” så det gjorde jeg, jeg spurgte dem alle sammen, og nu dig ;D
  Din blog har fået September, og jeg ville spørge om du har lyst til at være med til det? :S Ville være mega fedt!
  ps. min blog er: thefashionfrog.blogspot.com
  Hilsen Caroline<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjempekule!! jeg elsker salg, grattis!!

  http://www.pillowy.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty in black..