Og så blev det vinter..

Streets of Copenhagen..

Billede 4

Når man lige har været ude og rejse og har besøgt nogle fantastiske storbyer, kan København føles enormt lille, kedelig, lukket, kold og alt mulig andet dårligt. MEN den anden aften (efter DANSK eventet) kommer jeg gående ned ad en lille gade på Vesterbro og ser dette. Vasketøj midt ude på gaden. Om det var en del af et kunstprojekt eller virkelig var beboere som tørrede tøj ved jeg ikke. Men pointen er, at København, i bund og grund, er god nok og at det også er muligt at opleve specielle og anderledes ting her. Jeg synes lige at jeg ville dele det med jer 🙂

3 kommentarer

 • Mie

  Tak Elise.. Det er jeg glad for at høre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Yes. Nice indlæg. Den her blog bliver bedre og bedre. Jeg mødte nogle parisere som sagde at kbh var meget fab og at vi var heldige at bo i sådan en cool by..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ser meget spændende ud! kunne godt tænke mig at høre om ideen bag projektet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så blev det vinter..