Fashionweek - Torsdag

Love

Billede 1

Så er modeugen overstået og jeg har virkelig haft nogle fantastiske dage. Jeg har oplevet så mange ting og fået så mange nye indtryk. Det hele skal lige fordøjes nu. Det er gået op for mig, at jeg det sidste årstid har fået skab mig en meget farverig garderobe og den anden dag kom jeg i tanke om at jeg virkelig mangler noget sort. I går nåede jeg lige et smut forbi Monki, og se engang hvad jeg fandt. Denne helt fantastiske jakke til 350 kr. Jeg elsker snittet og de to spænder er en perfekt detalje. Den er jeg glad for. Nu står den på Pizza og søndag når det er bedst 🙂

Ha en dejligt søndag aften..

2 kommentarer

  • Den er SÅ fed den jakke med den lukning, måske jeg skulle smutte forbi Monki.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Sjovt, jeg har lige fået samme åbenbaring mht farver i garderoben:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionweek - Torsdag