Cheap monday butikken

Last night

Billede 16

I sidste uge fik vi en mail fra Agentur V som inviterede os til åbningsfesten af Weekday og Monki med rejse og hotel betalt. Det siger man jo ikke nej til, så jeg tog afsted. Lige nu sidder jeg i toget på vej hjem og vil lave et indlæg med nogle af alle de billeder jeg fik taget, men internet forbindelsen er simpelthen så dårlig at jeg vil være i Roskilde inden jeg får uploaded dem alle. Så de kommer i morgen i stedet. So fare, et billede af de fantastiske Cupcakes hos Monki.

Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap monday butikken